Orvosi garancia a szőrtelenítésre

Category
szőrtelenítés
Leírás

ORVOSI GARANCIA: Az első vizit után írásban rögzítjük a várható eredményt. Ha a páciens betartja a kezelési utasításokat, vállalom, hogy ha a kezelések nem érnék el a megadott időintervallumban az ígért eredményt, úgy INGYEN kezelem tovább. Ezt a garanciát így ma Magyarországon egyetlen lézerklinika sem adja.
Minden kezelést Dr. Kádár László bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos végez.

 

A pácienseket kezelés előtt, után és kb. fél év múlva lefényképezzük. Az első fényképezéskor a fotót CD-n megkapja a páciens. A kontroll fotókat természetesen erre a páciens által visszahozott lemezre tesszük fel.

 

A kezelés drága, ugyanakkor a lézerklinikák hosszútávon gondolkodva, tisztességesen úgy járnak el, hogy valamilyen garanciát vállalnak a kezelésre. Én első vizsgálatkor az adott testtájra vonatkozóan szerződésben vállalom, hogy milyen eredményt garantálok a páciensnek (például: 5 kezeléssel a hónalj szőrzet 90%-ának eltűntetését garantálom). 100%-os eredményű szőrtelenítésre nincsen garancia. A felállított kezelési sémák egyénre szabottak. Nagy általánosságban elmondható, hogy minden egyes epiláló kezelés után a szőrszálak 30%-a roncsolható el.

 

Az arcon és nyakon 4-6 hetente, a törzsön 8-10 hetente ismétlem meg az epilációs kezeléseket. Ezt három alkalommal minden esetben fel kell venni. Ezután akkor kell kezelésre jelentkezni, amikor a szőr újra elkezdett növekedni. Ez általában 3-4 hónap múlva következik be (testtájéktól és az egyéni adottságoktól függően. Az orvosi garancia csak akkor érvényesíthető, ha a páciens betartotta a kezelési ciklusokat. Az orvosi garancia hölgyekre és urakra egyaránt vonatkozik.

 

Az ELOS módszerrel történő szőrtelenítés nem végleges és örök, hanem tartós, évekre biztosítja a fentebb ígért eredményt. Az idő múlásával új szőrszálak aktivizálódhatnak, ezért, hogy ezt az eredményt fenntartsuk, a továbbiakban egy-egy un. fenntartó kezelésre (nem kúrára) van szükség.