Bőrfiatalítás

A bőrünk üdén tartása, életforma.

Életemet arra tettem fel, hogy teljesen természetes módszerekkel, nyom nélkül próbáljam meg újravarázsolni a bőrt. Mindennél többet mond, hogy pácienseim 90%-a elégedett, visszatérő vendég. Tudják, bevált, biztonságos, már bizonyított módszereket használok.

Fotorejuvenációs bőrfiatalítás

Ha a honlapok között szörfözik „bőrfiatalítás, ránctalanítás” kifejezésekre rákeresve könnyen elveszhet a sok nehezen érthető, idegen nevű eljárás között. Csodát ígérnek, aztán a fórumokon kiderül, nem sok minden valósul meg ebből.  Rendelkezem az összes jogosítvánnyal, bármivel dolgozhatok, mégis, miért választottam a fotorejuvenációt?

Mert nyugodt, biztonságos életre vágyom, elégedett páciensekkel körülvéve! Miért, más nem erre vágyik? Ehhez pedig olyan eljárás szükséges, ami dolgozik, nem hagy cserben. De mi a fotorejuvenáció lényege?

Ha van egy öregember, aki már csak vegetálva fekszik az ágyában, és az összes szerve leromlott állapotban leledzik. Leállt a veséje, légzése felületes, a fogai kihullottak, menni már nem bír, stb. Ekkor képzeletben a combjához pár másodpercig egy vasalót nyomva, megégetjük a bőrt. Mi történik? Pár nap múlva elkezd új, heges bőr képződni. Akár egy 100 éves emberen is! Új, friss, de heges bőr. Ezért az orvos-fizikusok kifejlesztettek egy olyan módszert, melynél nagyon rövid ideig, nagyon nagy energiával, szinte villanásszerűen beleégetünk a bőrbe és a mélyben új rostképzést indítunk el. Nincs nyom, nincs heg, de a bőr lassan, fokozatosan megújul. Különböző kezelőfejekkel, más-más erősséggel, változó mélységben új rostokat képzünk. Nem ma. Holnap vagy inkább holnapután.

Ha fotókat megnézi, láthatja sokszor, hogy 10 éve visszajáró páciensek kisimult képei tekintenek vissza. De az igazi csoda nem a szépítkező pácienseknél van. Miért? A tapasztalatom az, hogy a szépülni vágyó páciens valamilyen alkalom, fogadalom vagy az életben várva várt változás bekövetkezte miatt keres fel. Válás, új munkahely, új kapcsolat, nagy családi esemény, stb. Ők gyorsan, látványosan akarnak szépülni.

 Minden hónapban ellenőrzik, hogyan állunk, sietnek, várják már, „sürgetik” az eredményt. Az elégedettségi indexük sokszor alacsony. Az igazán nagy tőkénk a rozáceás (rosacea, acne rosacea), pattanásos, molyrágta bőrű, „borvirágos” páciens. Ők az arcukat megnyomorító stigma eltűntetésével keresnek fel bőrgyógyászokat. Éveken keresztül bolyonganak, nem sok sikerrel. Ők minden kis javulásnak örülnek, van idejük, nem türelmetlenek. Aztán a rozácea lassan megmozdul, és csodák csodája az arc bőre is mintegy mellékhatásként elkezd szépülni, ránctalanodni. Nézze meg a rozáceás páciensek képeit is!

Jöjjön el egy vizitre és ott az Ön arcához hasonlatos fotón mutatom meg, milyen eredmény várható a kezelések során!

Az alapkezelés 45 000 Ft-ba kerül alkalmanként. 8 kezelő fejből választom ki a páciens bőrének a megfelelőt. Ezt veszik leginkább igénybe. Ebből havonta egy kezelést kell felvenni. Összesen ötöt. Utána ideális esetben ősszel egyszer, tavasszal kétszer találkozunk. A második lépcső az árban a FotoFacial kezelés, ahol dupla, lézer és villanófény kezelést adok. Az ár kezelésenként 60 000 Ft. A harmadik lépcső a Triniti kezelés, ahol három kezelőfejjel (lézer, villanófény és infravörös) dolgozom egymás után, alkalmanként 80 000 Ft-ért.