Gépeink

A Syneron céget a Lumenis (előtte Sharplan) cégből kivált fejlesztő mérnökök hozták létre 2000-ben. Történetük igazi amerikai siker sztori. A kiemelkedően magas műszaki tartalom, az innováció, a szerviz-garancia feltételek miatt a lézerkészüléket gyártók között az utóbbi években a világon a legnagyobb fejlődést a Syneron könyvelhette el. A cég mostanra a Candela vállalat felvásárlása után a világ legnagyobb lézergyártója lett. Mostanra több mint 25 ezer gépet adtak el világszerte.

Aurora

Az első gépük az Aurora villanófénnyel és rádiófrekvenciával működő ELOS gép volt. 2002 óta dolgozom ezzel, Magyarországon elsőként. Az Aurora gépem a mai napig hibátlanul működik.

syneron-aurora-laser-300x300

eLaser

2006 óta dolgozom az eLaser készülékkel. Ez egy dióda lézer gép rádiófrekvenciával erősítve. A készülékhez 4 kezelőfej csatlakoztatható, mellyel szőrtelenítünk, lézeres arcfiatalítást és érkezelést végezhetünk.

syneron-e-laser_l

Zimmer

A Syneron kfejlesztett egy bőrhűtő rendszert a német Zimmer céggel közösen. A SynerCool gép akár -30 Celsius fokos hideg levegő áramoltatásával is tudja hűteni (érzéketlenné tenni) a bőrt.

cryo6_2[1]

eMax

2008 óta dolgozom az eMax készülékkel. Ez ma az egyik legnagyobb teljesítményű orvosi bőrfiatalító, szőrtelenítő lézer készülék a világon. Az e-Max berendezés fizikailag is tartalmazza a teljes körű IPL és lézeres rendszert, így az összes ELOS kezelőfej csatlakoztatható egyetlen berendezéshez. A TRINITI komplex arcmegújítási technológia három egymásra épülő alkalmazását az eMax készülék teljes mértékben kiszolgálja.

syneron-e-max_l

eMatrix

2009-ben kaptam a Syneron cégtől a sublatív kezelőfejet Európában az elsők között.

eMatrix_3

Candela GentleMax Pro

2014-ben vásároltam a jelenleg legkorszerűbb kettős lézer platformú 755 nm Alexandrit és 1064 nm Nd:YAG lézer készüléket.

syneron-candela-gentlemax-pro_l