Rólunk

Dr. Kádár László

Bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos

1982 óta dolgozom orvosként és 1990-től Magyarországon elsőként, főfoglalkozású magánbőrgyógyászként. Az utóbbi 15 évben bekövetkezett bőrgyógyászati technikai forradalom, a megannyi új kezelési eljárás, a megszerzett tudás és az összegyűlt tapasztalat a kreatív orvos kezébe olyan ecsetet ad, mellyel színessé varázsolhatja a fekete-fehér képet. A több lézer készülékre megszerzett terápiás ismeretek és a három évtizedes bőrgyógyászati gyakorlat feljogosít arra, hogy ne csak egy feladatra koncentráljak, hanem az embert, a teljes emberi kültakarót kezeljem. A bőrgyógyászati szakvizsga lehetővé teszi, hogy ehhez igénybe vegyem a legmodernebb külső-belső, sokszor csak bőrgyógyászok által felírható gyógyszereket.

kadardoktor

“Tudományos igényességgel a gyönyörű bőrért”.

A bőrgyógyászat, különösen a kozmetológia művészet. Hiszem, hogy a szépség elsősorban belülről fakad, egyfajta életforma. A “szépítő” orvos, a kozmetológus feladata megtalálni azokat az egyénre szabott módszereket, mellyel ezt a belső szépséget elővarázsolhatjuk.

Rövid szakmai életrajz

Dr. Kádár László bőrgyógyász, 1990 óta főfoglalkozású magánbőrgyógyász. Az ELOS technológia magyarországi bevezetője.

1982       Debrecen, DOTE Általános Orvosi Kar
1989       Budapest, Bőr- és nemigyógyászat, kozmetológia szakvizsga
1990-től folyamatosan főfoglalkozású magánbőrgyógyász-vállalkozó orvos
2001       Budapest, Ecto-Derma Lézerklinika akkreditált lézervizsga
2004       Párizs Syneron ELOS vizsga

Kádár Éva

Kádár Éva kozmetikus, egészségügyi ápoló

1997-ben végeztem a Könnyűipari Műszaki Főiskolán, mint ruhatervező mérnök (stylist). Férjem mellett a tervezéssel felhagytam és 2008-ban elvégeztem az Elite Kozmetikus Képző Iskolát. 2015-ben a Medilearn Akadémián 2 éves, általános ápoló képzőt sikeresen fejeztem be. Az asszisztensi teendők elvégzése mellett a páciensekkel való kapcsolattartás a fő feladatom.

kadareva